• Hyskeir B.V.

    WG-Plein 369 / 1054 SG Amsterdam

  • KvK-nummer: 64047393

    btw-nummer: NL 855500499 B01

Privacy-verklaring

Hyskeir wil graag groeien en daarom verzamelen we persoonsgegevens, verworven van LinkedIn-profielen en via ons contactformulier. We gaan zorgvuldig en discreet met deze persoonsgegevens om. In deze privacyverklaring staat beschreven welke persoonsgegevens we verzamelen en met welk doel.

Gegevensverzameling- en gebruik

Een bezoeker die geïnteresseerd is in informatie over Hyskeir of in onze vacatures, kan contact opnemen of solliciteren via het contactformulier. Daarbij geef je ons persoonlijke gegevens. Die persoonsgegevens zijn uitsluitend bedoeld voor de verwerking van je contactverzoek of je sollicitatie. We verwijderen je persoonsgegevens, zoals je voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres, direct nadat je contactverzoek verwerkt is, of wanneer er een afwijzing tijdens de sollicitatieprocedure plaatsvindt. Indien je wordt opgenomen in het vervolg van een sollicitatieprocedure bewaren we je persoonsgegevens tot er een einde komt aan deze procedure. Direct daarna verwijderen we je gegevens.

Persoonsgegevens die we van LinkedIn halen, worden opgeslagen om in contact te komen met potentiële medewerkers. Met persoonsgegevens bedoelen wij: voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en woonplaats. Deze gegevens verwijderen we na één jaar, of eerder indien gewenst.

Google Analytics en Anti-spam

Hyskeir maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Ireland Limited (“Google”) om anonieme statistische gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website. Google Analytics maakt gebruik van cookies. Dit zijn tekstbestanden die op je computer worden opgeslagen en die analyse van jouw gebruik van de website mogelijk maken.

Voor het tegengaan van spam maken we in ons contactformulier gebruik van reCAPTCHA v2 van Google. Hiervoor worden het IP-adres en eventueel andere gegevens die Google nodig heeft voor de reCAPTCHA-service naar Google verstuurd. Op het verzamelen van deze gegevens zijn Google’s regels voor gegevensbescherming van toepassing. Meer informatie hierover vind je in Google’s privacybeleid. Door reCAPTCHA te gebruiken gaat je ermee akkoord dat Google op deze wijze gegevens over je verwerkt. Ook gebruiken we een spam-filter om alleen maar reacties vanuit bepaalde landen toe te staan. Hiervoor wordt een anoniem gemaakt (d.w.z. ingekort) IP-adres van de afzender verstuurd naar de online service IP2Country.

Bekendmaking van je informatie

Je mag altijd weten welke informatie we van je bewaren. Je kunt via het contactformulier vragen om inzage in je gegevens en je kunt eventuele onjuistheden aangeven, wijzigingen voorstellen of ons vragen je gegevens te verwijderen.

Tot slot heb je altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.